ATB-Tocht 2018

Lieve , beste medewerkers ,

Velen onder jullie zullen ondertussen wel weten dat dit mijne laatste toertocht was als organisator en tevens als bestuurslid.  Ik kan niet anders vertellen dat het fijn werken was met jullie gedurende die vele jaren.

25 jaar geleden zijn de eerste stenen gelegd voor onze jaarlijkse MTB.  Gaande weg werd alles opgebouwd en zijn we gekomen tot waar we nu staan.  Een toertocht die er staat en vele mensen komen van heinde en ver naar onze tocht.

Ik schrijf en zeg steeds “ ons “ want zonder jullie is er geen tocht. We hebben hard gevochten om steeds elk jaar alles voor elkaar te krijgen en er is gedurende de jaren ook veel veranderd waaronder veel nieuwe mensen en spijtig genoeg hebben we helaas ook afscheid moeten nemen van enkelen onder ons die we nooit zullen vergeten !!.

Het was soms niet makkelijk en gelukkig kon ik op jullie steun en vertrouwen rekenen waardoor ik steeds de moed had om verder te gaan. Ik had gelukkig ook goeie connecties van verschillende mensen die achter de schermen problemen voor mij konden oplossen. Nu 10 jaar verder en 7 toertochten later is mijn tijd gekomen voor nieuwe mensen met frisse ideeën.


Zondag 14 januari 2018 was de laatste voor mij en we hadden 2060 inschrijvingen !!!!  ( ik denk zelfs een record , vorige was 2033 )  waar we best trots op mogen zijn.

Daarom lieve, beste medewerkers  “ BEDANKT ALLEMAAL “

Ivo Maes

Recensie op MTB.you: klik hier

Filmpje op youtube: klik hier

Foto's: klik hier

Terug naar start: klik hier

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Op 8 januari 2017 vindt opnieuw de Adri Van Der Poel/Jan Janssen atb-tocht plaats, die wordt ingericht door WTC De Spartaan. Deze gekende toertocht staat garant voor fietsplezier voor iedereen. Het parcours waarop verschillende afstanden voorzien zijn, biedt de mogelijkheid om er een echt mountainbikefeest van te maken en dat is ook wat de inrichters willen: iedereen zoveel mogelijk van het fietsen laten genieten. Dat is ook de leuze van WTC De Spartaan de club met zes groepen en meer dan tweehonderd leden -  waar fietsen centraal staat!

Ivo Maes verzekerde ons in een gesprek met hem dat het opnieuw een spetterende editie beloofd te worden. Alles is in het werk gesteld door velen om voor €4 weer twee parcoursen aan te bieden: een toer van 48 en een van 28 km. Beide afstanden beloven pittig, boeiend en veel fietsplezier te bieden - zoals jullie gewend zijn bij De Spartaan. Wij zorgen voor extra parking die zal aangegeven zijn, er is bij aankomst gelegenheid om te douchen, om van een ETTIX-recoverydrnkje te genieten, om nog iets te drinken in de Biezen waar je gezellig kan nakaarten. De Spartaan heeft er werkelijk alles aan gedaan om het jullie naar de zin te maken. De gesprekken met de weergoden verlopen behoorlijk. Dus wij verwachten jullie met velen: De Spartaan staat klaar om jullie te ontvangen, tot dan - groetjes Ivo Maes, namens alle Spartanen en vrijwilligers die deze tocht mogelijk maken. (ed. RS)