Snertrit 2016 De Spartaan gaat er tegenaan!

De Spartaan gaat er terug tegenaan. Vandaag zijn we van start gegaan van het nieuwe fiets seizoen. Het weer was ons goed gezind en een grote opkomst van de Spartaan, de ene groep al wat sneller dan de ander, maar iedereen was er klaar voor. Naar jaarlijkse gewoonte na het fietsen snertsoep gaan eten met  z'n allen in MFC De Biezen . Het was weer een gezellige dag . (BP)     

In De Biezen kon je zien dat het succes van De Spartaan alle jaren groter wordt. Niet alleen komen er groepen bij, we zien ook nieuwe leden. Meer nog, die leden stappen onmiddellijk mee in het sociale aspect van De Spartaan. Dat is en blijft bij onze club heel belangrijk: het sociale. De Spartaan kenmerkt zich door het grote aanbod aan fietsmogelijkheden, maar liefst zeven groepen (gelijk de zeven dwergen): 34, 32, 30, 27, 25, 23 en de 20- groep. Daarnaast wil De Spartaan het sociale centraal stellen, wij maken samen veel plezier op de fiets en nadien in ons clublokaal, maar ook bij tal van andere evenementen die De Spartaan het ganse jaar door organiseert en waar iedereen zich goed amuseert: grote ritten, broodjesritten, pastaritten, de Ladies Day,het Bal van De Spartaan, de mosselrit van de 25, de uitstap naar Antwerpen van de 25.

Nee, echt wie zijn gading wat fietsen en plezier bij De Spartaan niet vindt die vindt die nergens. Het bewijs werd vandaag nog maar eens geleverd met ruim 120 a 140 vrouwen en mannen (want vergeet ook niet dat De Spartaan de fietsploeg is waar vrouwen sterk vertegenwoordigd zijn in haast alle groepen, behalve bij de rappe mannen) stonden De Spartanen aan de start. De zeven groepen reden ieder hun eigen rit om nadien in groten getal af te zakken naar De Biezen waar het echt verbroederen en verzusteren was. De soep van zeer lekker: je kon er letterlijk je lepel in rechtzetten. Iedereen geraakte met iedereen over van alles en nog wat aan de klap. Ja,vrienden de sfeer zat er meteen goed in. Dat belooft voor 2016 ... het gaat knallen bij De Spartaan. (RS freelancemedewerker)

 

 

 

 

 

 

 

voor foto's snert in De Biezen : klik hier 

voor foto's 20-groep aan de start: klik hier

terug naar startpagina : klik hier