STUUR kanker de wereld uit

Beste Spartanen,
 
Bijna iedereen is helaas al eens geconfronteerd met die vreselijke ziekte kanker, persoonlijk of in zijn of haar directe omgeving. 
Zo ook 1 van mijn oud dorpsgenoten Sander van Scheijndel bij wiens vrouw vorig jaar september borstkanker werd geconstateerd. Hij is zelf vervent fietser en eigenaar van een rijwielzaak en wilde iets doen om geld in te zamelen tegen kanker.  Hij kwam op het geweldige idee stuurdoppen te laten maken met het kanker logo in de wereldkampioen kleuren er op. Hij begon met 250 stuks in de hoop die ooit te verkopen. Inmiddels zijn er al meer dan 3000 verkocht en begint het zich als een olievlek te verspreiden. 
Zelfs in het profpeloton wordt er al mee gereden en ook de Olympisch kampioene en winnares van de Amstel Gold Race Anna van der Breggen en Michael Boogerd rijden er mee. En zodra de UCI het goedkeurt rijdt ook wereldkampioen Peter Sagan ermee.
Ook ik heb ze inmiddels in mijn stuur geprikt en ik zou het fantastisch vinden als ook een heleboel Spartanen op deze manier hun steentje bij zouden willen dragen en zo kanker de wereld uit willen sturen!
Het setje stuurdoppen kost € 10,00 en de opbrengst wordt geheel geschonken aan verschillende goede doelen tegen kanker.  
Komende zondag zal ik in De Biezen per groep intekenlijsten neerleggen en een setje stuurdoppen laten zien. Ook kun je me persoonlijk een mailtje of een appje sturen als je een setje wilt bestellen. Ik zal zorgen dat jullie ze dan ook zo snel mogelijk in je stuur kunnen prikken.
Ik hoop dat ik massaal op jullie steun kan rekenen en we allemaal met die mooie doppen rond gaan rijden. 
Kijk eens op de Facebook pagina Stuur kanker de wereld uit en neem even de tijd het 3 minuten durende filmpje te bekijken en je weet precies waar je het voor doet.
 
Alvast enorm bedankt,
 
Sportieve groet Tanja
0031648968285
 
Terug naar startpagina: klik hier