¨De 100 km Pijl van Woensdrecht Pijl v Wdt 7 september 2019¨

Beste Wielerliefhebber,

 

Op zaterdag 7 september organiseren de Vrienden van BGF Vliegbasis Woensdrecht, wederom een fietstocht vanuit Hoogerheide. De start en finish locatie zal ook dit jaar plaatsvinden op de Vliegbasis Woensdrecht.

De laatste jaren hebben we dit in samenwerking met de KMAR gedaan, maar door gewijzigde regelgeving is deze begeleiding helaas niet meer mogelijk.

Toch willen wij weer n mooie fietstocht organiseren met daarbij alle service (inclusief de afsluitende nasimaaltijd), die u net als afgelopen jaren   van ons gewend bent.

Dit gaat onder de naam "De 8e 100 km pijl van Vlb Woensdrecht" en doen wij voor diverse goede doelen, zoals Basis Goodwill Fonds Vlb Woensdrecht, UMC onderzoek hartspierziekte ARVC, Duchenne Parent Project, Project Vrienden van Bokki en Stichtingen Hersenletsel, Col Sensation, Kika, UMC Kinderziekenhuis en Vlinderkind.

Alle info van deze uitgepijlde fietstocht is terug te vinden op bijgevoegde poster en na opgave via:  maw.jansen@mindef.nl volgt een detailmail, omtrent betaling en uitvoering!

Let op......We hanteren een maximale inschrijving van 250 deelnemers!

Mag ik vragen om deze poster onder de aandacht te brengen, door op te hangen en/of door te mailen binnen uw vereniging of fietsvrienden!

Op deze manier kunnen we er ook dit jaar weer een mooie en gezellige tocht van maken............. en tegelijkertijd een flink aantal prima goede doelen ondersteunen!

Namens de Vrienden van BGF Vliegbasis Woensdrecht,

Alvast bedankt en tot zaterdag 7 september 2019

Vr gr Marcel

Marcel Jansen

Projectleider Vrienden van BGF

Vliegbasis Woensdrecht

Maw.jansen@mindef.nl

(JvO)