wall of fame

Het wegseizoen 2016 van de 30-groep zit erop en het is een mooi seizoen geworden.

 In het begin van het seizoen was het wat zoeken want vele van onze maatjes startten immers met een 32 groep.

 De groep werd dus wat kleiner, maar dat was misschien ook wel nodig om het veilig te houden.

Over het ganse seizoen een gemiddelde van 18 deelnemers en een maximum van 33 wijst erop dat deze groep meer dan levensvatbaar blijft.


Als koprijders deden enkele oude getrouwen meer dan hun duit in het zakje: Walter, Wilfried, Danny, Eddy, Yves en Chris, maar ook nieuwkomer Frank waren waarschijnlijk het meest vooraan te vinden maar ze waren zeker niet de enigsten.

Jef zorgde er alle weken voor dat het klassement en de rit van de volgende zondag keurig op de website verschenen, een dikke proficiat voor de Jef.

Slechts 2 ritten moesten we passen door het slechte weer en met een jaargemiddelde van 30,4 lijkt de 30-groep benaming meer dan op zijn plaats.

Onze Top 3 dit jaar wordt bevolkt door Jef, Jacques en Wilfried. Oude getrouwen die er elke week weer stonden, hip hip hoera.
Zoals je in de wall of fame van de 30 –groep (ideetje gepikt van de 32-groep) kan lezen is dit voor Jef zijn 14e podiumplaats en zijn vierde eerste plaats , na 1995,1999, 2009 nu dus 2016.

Maar dit jaar dus ook 3 vrouwen in onze Top 10 van het klassement met Nancy op 6, Ria op 8 en Ingrid op 10. Mooi gedaan dames !

Een goede winter toegewenst en we zien elkaar terug aan de start eind februari 2017/begin maart 2017 voor onze eerste rit, ondertussen hebben we natuurlijk nog tal van activiteiten waren we het voorbije seizoen nog duchtig kunnen bespreken. (DR)


En net zoals (DJ) op de 32 pagina nog even wat promotie voor

Het Bal van de spartaan op 26 november 2016 ,

De winterritten die vanaf nu van start zullen gaan. Vertrek om 9u30 aan het Kruidvatplein , samen met de 30-32-34 groepen , gem.  tempo tegen ca 30 km/u .
 

Kilometervreters