ATB-Tocht 2019

26ste editie op zondag 13 januari 2019

Om onze 26ste editie voor te bereiden werken we dit jaar met een commissie om alles in goede banen te leiden.
Leden van deze commissie: Marc Guns, Anja Verhoeven, Greet Hoppenbrouwers, Gert Beyers, Marc Van Put, Frank Francken, Dirk Claessens, Viviane Van Gossem en Petra Bresseleers.
Zij zullen instaan voor bevoorrading (soepplaats), oversteekpunten, parking, inschrijving, uitpijlen, …

Nieuw dit jaar is dat er een bewaakte fietsparking voorzien zal worden.

Inschrijving is 5 euro.

Onderaan kunnen jullie flyer terugvinden.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lieve , beste medewerkers ,

Velen onder jullie zullen ondertussen wel weten dat dit mijne laatste toertocht was als organisator en tevens als bestuurslid.  Ik kan niet anders vertellen dat het fijn werken was met jullie gedurende die vele jaren.

25 jaar geleden zijn de eerste stenen gelegd voor onze jaarlijkse MTB.  Gaande weg werd alles opgebouwd en zijn we gekomen tot waar we nu staan.  Een toertocht die er staat en vele mensen komen van heinde en ver naar onze tocht.

Ik schrijf en zeg steeds “ ons “ want zonder jullie is er geen tocht. We hebben hard gevochten om steeds elk jaar alles voor elkaar te krijgen en er is gedurende de jaren ook veel veranderd waaronder veel nieuwe mensen en spijtig genoeg hebben we helaas ook afscheid moeten nemen van enkelen onder ons die we nooit zullen vergeten !!.

Het was soms niet makkelijk en gelukkig kon ik op jullie steun en vertrouwen rekenen waardoor ik steeds de moed had om verder te gaan. Ik had gelukkig ook goeie connecties van verschillende mensen die achter de schermen problemen voor mij konden oplossen. Nu 10 jaar verder en 7 toertochten later is mijn tijd gekomen voor nieuwe mensen met frisse ideeën.


Zondag 14 januari 2018 was de laatste voor mij en we hadden 2060 inschrijvingen !!!!  ( ik denk zelfs een record , vorige was 2033 )  waar we best trots op mogen zijn.

Daarom lieve, beste medewerkers  “ BEDANKT ALLEMAAL “

Ivo Maes

Recensie op MTB.you: klik hier

Filmpje op youtube: klik hier

Foto's: klik hier

Terug naar start: klik hier