23-groep reed naar Scherpenheuvel

Op zaterdag 10.06.2017 om 7u45, de weerman had gelukkig een zonnige dag voorspeld dus dat was al meegenomen, stonden er 11 spartanen vertrekkensklaar naar Scherpenheuvel. In Kapellen stonden er nog 4 te trappelen om mee te rijden en kon onze rit beginnen.

Via Brasschaat park reden we naar het Kempisch kanaal ( bedankt Linda  om deze route met ons te delen)  om zo aan te komen bij het Albertkanaal en onze weg te vervolgen naar Bouwel waar onze eerste stop voorzien was bij Cafe Palmenhof na ongeveer 34 km. Er waren er zelfs onderweg een paar lyrisch geworden van het mooie parcours en daardoor spontaan begonnen te zingen .

Na een vlotte bediening in Bouwel konden we al na een half uur weer op ons stalen ros om verder te fietsen naar Scherpenheuvel waar we na ongeveer 40 km arriveerden.

In de kerk konden we niet omdat er een mis was voor een trouw en onze fietsen zegenen ging ook niet want de pater was gaan lunchen van 12u00 tot 14u00. Maar we hebben wel kaarsen opgestoken voor al onze dierbaren.
Hierna reden we naar Restaurant De Ram waar ze ons al met smart zaten op te wachten. Nadat we onze fietsen veilig in de garage mochten parkeren, ging het door de keuken naar onze gereserveerde plaatsen alwaar we ons buikje vol gegeten en gedronken hebben. Sommigen durfden zelfs bier drinken !!!

Toen iedereen voldaan was, gaven de kopmannen het vertreksein en begaven we ons met volle moed weer richting Bouwel alwaar we bij ons drankje nog lekkere hapjes kregen voorgeschoteld (dank je wel Willy).

Welgemoed stapten we weer op ons fietske om het laatste stuk naar huis te rijden.

In Kapellen scheidden onze wegen met  de 4 van Kapellen die huiswaarts reden terwijl de groep van Putte naar de Biezen reed.

Daar werden we nog getrakteerd door Betsy en Hugo omdat ze die dag 39 jaar getrouwd waren. (dank je wel hiervoor.)

Tevens willen wij nog de volgende mensen bedanken :
Onze volgwagen Eddy samen met co-piloot Betsy. ( Eddy ook nog bedankt om mij te komen depanneren J)
Onze kopmannen Hugo en Ronny

En natuurlijk iedereen die meereed. Het was een leuke, gezellige groep.

Aan al diegenen die de rit uitgereden hebben een dikke proficiat !!!

(GH)

Foto's: klik hier

Terug naar startpagina: klik hier